Με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα ενημερώνεστε με μήνυμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και στο κινητό τηλέφωνο που μας έχετε δηλώσει ,για τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων σας αναλόγως με την περιοχή που έχετε επιλέξει να σας αποσταλούν τα προϊόντα. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες εκτός εάν η περιοχή που βρίσκεστε είναι δυσπρόσιτη.

Το κατάστημα πελαργός σας αποστέλλει τις παραγγελίες σας με την εταιρία ταχυμεταφορών –ΕΛΤΑ courier ή ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ είτε με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες για βαρέα ή ογκώδη δέματα στην πόλη σας, σε όλη την Ελλάδα.

Ο χρήστης επιλέγει με σαφήνεια τον τρόπο και τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας του ΠΡΙΝ την πληρωμή της, χωρίς κανένα επιπρόσθετο έξοδο μεταφοράς, πέρα από αυτού που διαμορφώνεται στο καλάθι αγοράς,εκτός εάν η περιοχή που βρίσκεστε είναι δυσπρόσιτη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ για αγορές σας έως 39€

  • Παράδοση στην πόρτα σας: 3,00€

ΑΠΟΣΤΟΛΗ για αγορές σας άνω των 39€

  • Παραλαβή από κατάστημα ΕΛΤΑ courier στην περιοχή σας: Δωρεάν
  • Παράδοση στην πόρτα σας: 3,00€ ή 5,00€ για ογκώδη (υπολογίζεται αυτόματα)

Η χρέωση με μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή είναι 2,00 €  ανεξάρτητα του όγκου της παραγγελίας.

Σε περιπτώση που ο προορισμός της παραγγελίας χαρακτηρίζεται απομακρυσμένος ή δυσπρόσιτος από τις συνεργαζόμενες εταιρίες μεταφορών, θα προηγείται συνεννόηση μαζί σας πριν την αποστολή της για τον ακριβή τρόπο παραλαβής. Σε αυτήν την περίπτωση έχετε την επιλογή της παραλαβής της παραγγελίας σας από τον πλησιέστερο σε εσάς σταθμό της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών χωρίς επιπλέον κόστος, ή την παράδοσή της στον απομακρυσμένο ή δυσπρόσιτο τόπο με επιπλέον χρέωση σύμφωνα με τους ισχύοντες τιμοκαταλόγους της συνεργαζόμενης εταιρείας.

Η διεύθυνση μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκυρη ενημέρωση της διαθεσιμότητας όλων των προϊόντων που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και για την έγκαιρη παράδοση σε εσάς των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. Δεν ευθύνεται όμως για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό της. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, φυσικές καταστροφές, προβλήματα και καθυστερήσεις των προμηθευτών, κυβερνητικές ή νομοθετικής πράξεις. Στην περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων η εταιρεία μας θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας και να σας ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί σας για την νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος.